Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local deté un home sobre el que hi havia 3 ordres de crida i cerca

El passat dia 22 de gener la Policia Local de Constantí va procedir a la detenció d’un veí de la localitat de l’Hospitalet de Llobregat sobre el qual constaven 3 ordres de crida i cerca per diferents Jutjats de Catalunya. El detingut va ser observat a la parada de bus sense mascareta, circumstància que va implicar la seva identificació i l’esbrinament d’aquesta persona.

Una vegada efectuades les diligències policials, l’autoritat judicial de guàrdia va ordenar l’ingrés del detingut en un centre penitenciari. Aquesta persona té antecedents per delictes contra el patrimoni, atemptats contra als agents de l’autoritat i violència en l’àmbit de la llar.

Paral·lelament, la Policia Local ha informat de la intensificació dels controls preventius per tal de vigilar el compliment de les mesures de mobilitat i les restriccions en aplicació de les diferents resolucions relatives a les mesures de seguretat pública amb motiu del COVID-19. D’ençà que va començar el 2021 s’han efectuat un total de 38 denúncies per incompliment de la mobilitat nocturna i l’ús de la mascareta.

Back to top