Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Cambra de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí col·laboren per impulsar la dinamització del Polígon industrial del municipi

La Cambra està col·laborant activament amb l’Ajuntament de Constantí en un ambiciós projecte que té per objectiu dinamitzar el polígon industrial del municipi, el més gran de les Comarques de Tarragona, amb una superfície de 300 hectàrees i prop de 300 empreses que facturen més de 400 milions d’euros i donen feina a 3.600 persones.

Per tal d’assolir l’objectiu d’impulsar aquesta estratègica infraestructura de promoció empresarial i econòmica s’estan identificant les principals necessitats, en matèria d’equipaments i serveis, i poder consensuar, així, les actuacions de millora que siguin necessàries. En aquest sentit, i com reconeix Óscar Sánchez, alcalde de Constantí, “ho estem fent en estreta col·laboració també amb l’Associació de Propietaris i Empreses del polígon industrial. Atès que la nostra pretensió passa per donar el millor servei possible a les empreses instal·lades i atraure’n de noves”.

Per la seva part, Dolors Fortuny, regidora de promoció econòmica, considera que “les empreses han de ser l’eix vertebrador i les protagonistes d’aquest projecte. Les volem escoltar i involucrar en el procés de participació que es posarà en marxa durant les properes setmanes”.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha agraït a l’Ajuntament de Constantí “la confiança que ha tingut en la nostra experiència a l’hora de tirar endavant tot un seguit de millores que, sens dubte, suposaran un abans i un després en un polígon que està cridat a ser tot un referent, dins i fora del nostre territori. En aquest projecte la Cambra ens hem posat al servei de l’Ajuntament, com estem fent en d’altres iniciatives que emprenem pels municipis de la nostra demarcació. Entenem que és la millor contribució que podem fer per dinamitzar una economia que necessita, més que mai, de suports amplis i proactius per superar els efectes de la pandèmia”.

L’Ajuntament ha donat el tret de sortida d’aquest procés de participació amb enquestes, entrevistes personalitzades i taules de treball. Serà en aquest punt on les empreses podran expressar a l’Ajuntament, de forma directa, les seves opinions sobre diferents aspectes del polígon, del municipi i del territori.

Back to top