Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen els premis dels Concursos de Carnaval 2021

Aquest divendres 26 de febrer s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte d’entrega de premis als guanyadors/es dels concursos de màscares, gastronomia i maquillatge de Carnaval d’aquest any a Constantí. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i al regidora de Festes, Mariana Buger.

Aquest any el carnaval s’ha viscut a través de les xarxes socials. Atesa l’actual situació sanitària per la pandèmia no s’han organitzat els actes multitudinaris tradicionals com la rua de Carnaval pels carrers del poble o el ball i concurs de disfresses al Pavelló Poliesportiu. Com a alternativa, s’han programat diversos concursos a les xarxes socials per animar la població a participar i gaudir d’aquesta celebració des de casa.

Després d’una setmana de votacions, les fotos presentades a concurs que van rebre més “M’agrada” han estat les següents:

– Màscares: Antonio José García

– Gastronomia: Hajar Kaimoussi

– Maquillatge: Tamara López Zamora

Els premis han consistit en 50 € per als guanyadors, a gaudir en qualsevol dels comerços de la Unió de Botiguers de Constantí.

 

Back to top