Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, l’Ajuntament de Constantí ha programat activitats adreçades principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones.

El dilluns 8 de març tindrà lloc l’acte central amb la tradicional Lectura del Manifest que aquest any comptarà amb la participació de diverses entitats del municipi integrades exclusivament per dones, com són el Grup Cultural Mestresses de Casa, l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí i la Asociación Mujeres Resset. L’acte es farà a les 12 del migdia davant de l’Ajuntament i es recorda a tots els assistents que és obligatori l’ús de la mascareta i respectar la distància de seguretat.

I una de les novetats de la programació d’aquest any és l’exposició que es podrà veure des del 8 de març fins al 9 d’abril a la Plaça de les Escoles Velles. Es tracta d’una exposició plantejada com un homenatge a les dones del municipi nascudes l’any 1941, que aquest any celebren el seu 80è aniversari.

Back to top