Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Setmana de jornades de portes obertes a les escoles i l’Institut

Del 8 al 12 de març tenen lloc les jornades de portes obertes als centres educatius de Constantí, les escoles de primària Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, i l’Institut. Atenent a l’actual situació sanitària, aquest any els centres donen prioritat a les jornades de portes obertes virtuals, a través de les respectives pàgines web i xarxes socials.

No obstant això, cada centre ofereix la possibilitat de fer visites presencials a aquelles famílies que vulguin conèixer de prop les instal·lacions i el projecte educatiu. En tots els casos, és necessari demanar cita prèvia i reservar hora de visita acordada amb els centres en els dies determinats.

L’Ajuntament de Constantí,  a través de la seva regidoria d’Ensenyament, col·labora des fa uns anys amb les escoles i l’Institut per donar la màxima difusió a aquestes jornades de portes obertes i per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi. Amb el lema “Junts, Fem poble. Fem Escola” des fa uns dies s’han distribuït cartells i banderoles d’aquesta campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals. A més, la campanya es reforçarà a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí, donant tota la informació i amb un vídeo promocional sobre el projecte educatiu de les dues escoles i l’Institut que s’estrenarà aquesta mateixa setmana.

El període de preinscripció per al pròxim curs escolar 2021-2022 es realitzarà entre els dies 15 i 24 de març a l’educació infantil i primària i del 17 al 24 de març a l’educació secundària obligatòria

Back to top