Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es publica la memòria anual de 2020 de l’Arxiu Històric municipal

Ja s’ha publicat la memòria anual de l’Arxiu Municipal de Constantí corresponent a l’any 2020. Aquesta publicació informa dels ingressos i transferències de documentació, catalogació de documents, nombre d’usuaris, a més de les activitats organitzades per l’Arxiu o en les que ha col·laborat.

Durant l’any 2020 destaca la publicació a través de les xarxes socials de la sèrie “Postals de Constantí”, amb 161 entregues que recuperen la imatge d’indrets del patrimoni històric, medi natural, paisatgístic, així com places, carrers o edificis emblemàtics del municipi. L’Arxiu també va col·laborar en activitats com l’exposició dedicada al Centenari de les Escoles Públiques de Constantí, amb l’edició d’un opuscle sobre l’exposició i cedint imatges per a la realització d’un documental. A més, també va col·laborar l’any passat en el projecte “Stolpersteine” del Memorial Democràtic, per a la col·locació de plaques d’homenatge als deportats constantinencs en camps de concentració nazi.

La memòria anual del 2020 també fa referència a les publicacions municipals gestionades per l’Arxiu, com l’opuscle sobre els “40 anys d’ajuntaments democràtics a Constantí”, el número 11 de la revista “Rutes de Constantí” i el número 36 de la miscel·lània “Estudis de Constantí”.

Podeu consultar la memòria 2020 i la dels anys anteriors de l’Arxiu a: http://www.arxiudeconstanti.cat/larxiu/memoria-anual

Back to top