Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es convoca un curs d’auxiliar de magatzem

L’Ajuntament de Constantí informa de la convocatoria d’un curs d’auxiliar de magatzem adreçat a joves d’entre 18 i 29 anys que es farà durant els mesos de maig i juny. Es tracta d’un curs gratuït, organitzat conjuntament amb la Cambra de Tarragona i finançat pel Fons social Europeu.

El curs tindrà una durada de 155 hores (65 hores d’habilitats i 90 hores pràctiques en magatzem). La part teòrica es farà a Constantí mentre que la part pràctica es desenvoluparà a Tarragona. L’inici del curs està previst per al 12 de maig en horari de 9 a 14 hores.

Totes les persones que completin el curs assoliran 4 carnets professionals segons normativa UNE 58451:

  • Transpaleta elèctrica
  • Apil·lador elèctric
  • Carretó elevador de càrrega
  • Carretó elevador de màstil retráctil

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat, o bé a l’Escola d’Adults Municipal, telèfon 977 52 42 28 o escolaadults@constanti.cat

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones aturades del municipi inscrites a l’Oficina de Treball

Back to top