Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’instal•la un punt d’informació itinerant del nou servei de recollida porta a porta

Del 13 al 17 d’abril i del 20 al 24 d’abril s’instal·larà un punt informatiu itinerant per donar informació i resoldre dubtes sobre el nou servei de recollida porta a porta concertada de residus voluminosos i de saques de poda d’origen domèstic a Constantí. El punt informatiu estarà en funcionament de les 10 a les 14 h i de 17 a 20 h, a les següents ubicacions:

– Dimarts, a la Plaça Escoles Velles
– Dimecres, a la Rambla 11 de setembre, al davant de les escoles
– Dijous al matí, al davant Plaça Pau Casals (Mercat Setmanal) i a la tarda, al
davant de l’ajuntament
– Divendres, a l’Av. Reus, al davant del Supermercat Consum
– Dissabte, al Carrer Barcelona cantonada amb Carrer Sant Sebastià

El nou servei de recollida porta a porta funcionarà a través de l’APP “Viu més Constantí” i entrarà en funcionament a partir del 23 d’abril. El servei permetrà facilitar la retirada de saques de poda i de tot tipus d’objectes voluminosos (mobles, tèxtils, estris vells, matalassos, somiers, objectes fèrrics i altres materials rebutjats) així com els del tipus elèctric i electrònic (RAEE); millorar la qualitat i la imatge de la via pública mitjançant l’eliminació dels abocaments incontrolats d’aquest tipus de residus que es donen al voltant dels contenidors del carrer; i augmentar els nivells i la qualitat de la recollida selectiva del municipi.

El motiu de la implantació d’aquest nou servei és doble. Per una banda es vol millorar la qualitat de l’espai públic, eliminant la presència de residus voluminosos a les àrees d’aportació del municipi, i ajudar a incrementar la quantitat de residus reciclats. Actualment Constantí només recicla un 19% dels seus residus, mentre que els objectius d’Europa i Catalunya marquen un mínim del 60%.

Back to top