Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recupera la celebració de la Diada de Sant Jordi amb actes culturals al carrer

Aquest any, Constantí recupera la celebració de la Diada de Sant Jordi als carrers amb diverses activitats culturals i festives que tindran lloc el divendres 23 d’abril. Després que l’any passat la situació sanitària i el confinament obliguessin a celebrar un Sant Jordi diferent, aquest any la jornada festiva torna al seu format habitual amb el compliment de totes les mesures sanitàries i de seguretat.

L’inici de la celebració de Sant Jordi s’avança al dijous 22 d’abril a la tarda, amb la inauguració de la decoració del balcó de l’Ajuntament, que un any més ha estat elaborada pel Centre de Dia de Constantí. Seguidament, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” oferirà música als balcons, amb actuacions musicals itinerants per diferents balcons emblemàtics del municipi com el de l’Ajuntament, el Centre Parroquial, la Societat el Casino i el Sindicat Agrícola.

Ja el divendres, 23 d’abril, des de les 10 del matí i fins les 19 h el carrer Major tornarà a acollir les paradetes de Sant Jordi amb la presència d’una desena d’entitats i associacions, els serveis socioeducatius municipals i Constantí Ràdio, que emetrà una programació especial.

A més, durant tot el dia es podrà veure a diferents indrets del municipi l’exposició “Constantí, s’omple de roses per Sant Jordi”, basada en la decoració floral realitzada per entitats, voluntaris i voluntàries de Constantí.
A la Plaça de les Escoles Velles també es podrà visitar durant tot el dia una mostra del bestiari, amb els vestits i els elements que conformen el Seguici Popular al municipi.

A la tarda, les activitats continuaran a les 18 h amb l’espectacle familiar “Una altra història de Sant Jordi”, una divertida paròdia de Sant Jordi a càrrec del grup d’animació Picarols. Els actes finalitzaran a les 19.30 h , al Parc de les Escoles Velles, amb la sessió de contes per a adults “Ai, si no fos!” a càrrec d’Agus Farré.

Back to top