Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí s’omple de roses per Sant Jordi

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, Constantí s’ha omplert aquesta setmana de roses fetes manualment que s’han distribuït a prop d’una trentena d’espais, edificis i places, i que afegeixen més color als carrers del municipi. Es tracta d’una de les grans novetats d’aquesta Setmana Cultural a Constantí, que precisament tindrà la Diada de Sant Jordi com una de les jornades centrals.

Els veïns i veïnes podran gaudir d’aquesta decoració floral als principals carrers del poble, els equipaments municipals i alguns dels racons i edificis més emblemàtics. L’acció ha comptat amb la col·laboració d’entitats, associacions i persones voluntàries, que han elaborat les roses manualment, tot sota la supervisió de la professional de l’estilisme i el disseny, Raquel Martí.

D’aquesta manera, el municipi es prepara per a una Diada de Sant Jordi en la qual la celebració tornarà als carrers amb diverses activitats culturals i festives que tindran lloc els dies 22 i 23 d’abril. 

Els carrers i equipaments on es podrà veure aquesta decoració floral són els següents: carrer de Reus, Plaça Rafael de Casanovas, Policia Local, Parc de la muralla, Serveis Socials, Biblioteca Municipal, carrer Major, Escales del Castell, Constantí Ràdio, Raval de Sant Cristòfol, CAP Constantí, Plaça Pau Casals, carrer Centcelles, Plaça Juan Ramon Jiménez, Plaça de la Generalitat, Plaça Federico García Lorca, Avinguda Onze de Setembre, Pavelló Poliesportiu, carrer de la Coma, Plaça de les Escoles Velles, Escola de Música, carrer Major (xalets), carrer Barcelona.

Back to top