Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els alumnes de l’Institut de Constantí participen d’un taller sobre la diversitat LGTBIQ+

Els alumnes de l’Institut de Constantí han participat aquesta setmana d’un Taller de sensibilització LGTBIQ+, amb l’objectiu d’oferir als joves estudiants del centre els coneixements bàsics sobre les diferents formes d’orientació sexual i d’identitat de gènere i evitar possibles casos de discriminació d’aquests col·lectius.

Es tracta d’un taller adreçat a tots els cursos de l’ESO, i que va a càrrec del col·lectiu H2O. Aquesta entitat va néixer l’any 1998 amb l’objectiu principal de dignificar i millorar la situació de les persones LGTBIQ+ en tots els àmbits de la societat, utilitzant l’educació com a eina transformadora.

La metodologia d’aquesta tallers és participativa, vivencial, amb dinàmiques i material audiovisual. L’activitat compta amb la col·laboració de la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Constantí a partir d’una subvenció adreçada a  activitats que treballin la temàtica LGTBI i la violència de gènere. 

Back to top