Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obert el període de preinscripcions per al curs 2021-2022 a la Llar d’Infants

Del 10 al 21 de maig s’obre el període de preinscripcions per al curs 2021-2022 a la Llar d’Infants Gu-gu. La setmana passada es van organitzar les habituals jornades de portes obertes en què les famílies van poder conèixer les instal·lacions, el personal, el projecte educatiu i la manera de treballar de la Llar d’Infants.

L’oferta educativa de la Llar d’Infants consta de 91 places estructurades en una aula de petits, 2 aules de mitjans i 3 aules de grans. El projecte educatiu del centre es basa en cinc eixos fonamentals: establir un vincle estable i segur, autonomia, respecte profund, moviment i joc lliure i autoestima.

Podeu trobar el document de la sol·licitud per fer la preinscripció a: http://web.constanti.cat/wp-content/uploads/2018/02/SOL%C2%B7LICITUD-DE-PREINSCRIPCIO.pdf. Per obtenir més informació sobre la preinscripció cal adreçar-se al correu electrònic gugu@constanti.cat o a través del telèfon 977 52 32 14.

Back to top