Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obres de renovació i millora al Centre de Dia

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de renovació i millora al Centre de Dia de Constantí. Aquesta actuació, que s’emmarca dintre de les tasques de manteniment d’aquest equipament, està centrada en el pati interior del centre. Els treballs permetran la substitució del terra actual i l’ampliació del paviment d’aquest pati interior, amb l’objectiu d’oferir un major espai per a la mobilitat de les persones grans.

D’altra banda, també s’han fet treballs de neteja de la vegetació existent, s’impermeabilitzaran els canals pluvials i es farà la reforma d’una de les façanes de l’edifici que es trobava en molt mal estat.

Les obres tenen un cost de 9.423,48 euros i s’allargaran durant un període d’un màxim de tres setmanes.

Back to top