Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí promou el reciclatge amb una desfilada de moda sostenible

El passat divendres 4 de juny va tenir lloc una desfilada de roba sostenible que va comptar amb la participació d’una vintena d’alumnes del taller de costura creativa de l’Escola d’Adults sota la supervisió de la professional de l’estilisme i el disseny, Raquel Martí. Durant la desfilada es van mostrar els treballs i les peces elaborades durant els últims mesos a partir de la reutilització de peces de roba antigues, cortines o estovalles. Durant la tarda, també es va instal·lar una parada solidària amb peces reciclades de roba a càrrec de l’associació Mujeres Resset.

Aquesta desfilada de moda ha estat una de les activitats incloses en la programació de la Setmana del Medi Ambient, organitzada per l’Ajuntament de Constantí amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania de la importància de preservar el Medi Ambient, aprofitant que el 5 de juny se celebrava el Dia Mundial del Medi Ambient. Les activitats ha anat des de tallers, sessions de contes, accions i carpes informatives, a més d’aquesta desfilada de roba sostenible. Els actes havien de finalitzar amb una Caminada Popular aquest diumenge, que finalment ha quedat ajornada a causa de la pluja.

Back to top