Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un curs d’introducció al maquillatge

Un total de quinze alumnes han iniciat aquesta setmana passada un nou Curs d’introducció al  maquillatge organitzat per l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí i l’Oficina Municipal de Treball. El curs s’està desenvolupant a l’Escola d’Adults municipal. El passat divendres, les participants d’aquest curs van rebre la visita de l’alcalde, Óscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny.

Durant les sessions del curs, s’estan aprenent els coneixements bàsics d’introducció al maquillatge a partir dels principals paràmetres que defineixen al maquillatge, el visagisme, el rostre ideal, el volum de rostre, la correcció dels diferents tipus d’oval, de front, de nas, de mentó, les celles i la seva depilació i correcció, tipus d’ull i la seva correcció, escollir els colors, equilibri en el maquillatge, pinzelleria i utillatge.

El curs d’introducció al maquillatge s’està realitzant els dilluns, dimecres i divendres del mes de juny de 9.30 a 12 h. Amb una durada total de 20 hores finalitzarà el 18 de juny. L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones aturades del municipi inscrites a l’Oficina de Treball. 

Back to top