Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arriba la IX edició del Concurs de Sardanes Vila de Constantí

Aquest diumenge 13 de juny, a partir de les 18 h, la Plaça de les Escoles Velles tornarà a ser l’escenari d’una nova edició del Concurs de Sardanes Vila de Constantí. Després de l’aturada forçosa de l’any passat a causa de la pandèmia, es recupera la celebració del concurs que arriba a la seva IX edició organitzat pel Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu i la Confederació Sardanista de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.

Aquesta serà la novena edició d’aquest concurs de Sardanes Vila de Constantí, que es va recuperar l’any 2017 de la mà del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, després que es deixés de celebrar l’any 1996. La cita comptarà amb la presència de diverses colles sardanistes de totes les edats i categories: alevins, infantils, juvenils, veterans i grans, procedents de Tarragona, El Vendrell, Manresa o Constantí. L’acompanyament musical anirà a càrrec de la Cobla Reus Jove.

L’edició d’aquest any serà diferent a causa de la pandèmia i, atenent a la situació sanitària, s’aplicarà un protocol de seguretat acordat amb la Confederació Sardanista de Catalunya. En cas de pluja, el concurs es farà al Pavelló Poliesportiu.

Back to top