Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Piscina Municipal obre portes aquest divendres 25 de juny

Aquest divendres 25 de juny obrirà portes la Piscina Municipal de Constantí, en una temporada d’estiu que s’allargarà fins el dia 11 de setembre. L’horari d’obertura al públic serà de dilluns a diumenge de 12 a 20 h.
Durant aquesta temporada d’estiu s’aplicaran mesures de seguretat d’acord amb la situació sanitària i la normativa del PROCICAT. L’aforament serà limitat, i actualment el límit és d’un 70 % de l’aforament. En aquest sentit, s’informa que les condicions d’accés poden patir modificacions durant la temporada d’estiu d’acord amb les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat. D’altra banda, s’aplicaran a tots els usuaris i usuàries les mesures COVID, amb control de temperatura, registre d’entrada, i distància de seguretat.

Pel que fa a les tarifes d’accés, aquest any l’entrada serà gratuïta per als menors de 5 anys. Per a infants (de 6 a 17 anys) el preu serà d’1 euro, per als adults (de 18 a 64 anys) el preu serà de 2 euros, i per a pensionistes (i/o majors de 65 anys) el preu serà d’1 euro. La venda d’entrades es farà a la recepció de la piscina municipal, no cal cita prèvia. Per informar-se de les places disponibles es pot trucar al 671 670 526.

En relació als cursos, aquest any es realitzaran els següents: curs de familiarització per a aquelles persones que no saben nedar ni flotar a l’aigua; curs d’iniciació per a persones que volen començar a aprendre a nedar; curs de perfeccionament per millorar la tècnica de natació, i curs d’aqua-gym, per tonificar-se amb exercicis dirigits a l’aigua. Els cursos es faran de dilluns a divendres, del 5 al 30 de juliol i del 2 al 27 d’agost. Els preus seran de 17,50 euros per 2 setmanes, i de 35 euros per un mes.

Des de l’Ajuntament de Constantí s’informa que aquest estiu s’intensificaran les tasques de neteja a la piscina municipal. D’altra banda, atenent a la normativa del PROCICAT, es recomana no fer ús dels vestuaris.

Back to top