Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’espectacle “Engalanant el cel. Receptes per fer un correfoc” obre el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”

Aquest divendres 2 de juliol, a les 22 h, a la Plaça de les Escoles Velles donarà el tret de sortida al cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” amb l’acte “Engalanant el Cel. Receptes per fer un correfoc”. Diverses entitats i colles relacionades amb el foc i la pirotècnia a Constantí participaran d’aquesta activitat que permetrà recrear com es fa el correfoc de la Festa Major.

Després de més d’un any de completa aturada del sector de la pirotècnia, entitats com l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, amb els Diablons i la Dragonina, el Ball de Diables de Constantí i les Aliguetes de Constantí de l’Associació Dance Power, protagonitzaran aquest espectacle que explicarà, d’una manera pedagògica i didàctica, quins són els secrets que hi ha darrera d’un correfoc, i que permetrà engalanar el cel d’una nit d’estiu amb una àmplia gamma d’efectes i colors.

En acabar, tindrà lloc una actuació de recreació històrica a càrrec del grup Septimani Seniores (Legio Comitatensis) que presentarà l’espectacle “La societat de Tarraco entre els segles IV i V dC”.

L’Ajuntament de Constantí presentava la setmana passada el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” que inclou una àmplia programació d’activitats culturals durant els mesos de juliol i agost. Després de gairebé un any d’aturada forçosa de l’activitat cultural al municipi, es recupera aquest cicle d’estiu amb més propostes que mai, prop d’una trentena. “Fem Estiu, Fem Constantí” compta amb la col·laboració d’entitats i associacions del municipi i persones vinculades a la cultura.

Back to top