Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Cercavila i el pregó de l’actriu Mònica Pérez obren els actes de la Festa Major

La Cercavila i el Pregó obriran aquest divendres 30 de juliol els actes de la Festa Major d’Estiu a Constantí, que ha programat prop d’una trentena d’activitats fins el diumenge 1 d’agost, dia de Sant Feliu.

Els actes s’obriran a les 18 hores amb una actuació del Ball parlat de Dames i Vells de Constantí a la Plaça del Castell. Seguidament, es farà la tradicional Cercavila, que excepcionalment i per donar compliment a la normativa sanitària, es trasllada aquest any a la Plaça de les Escoles Velles.

A les 20.30 hores, a la mateixa Plaça de les Escoles Velles, tindrà lloc el Pregó de Festa Major que donarà el tret de sortida oficial a la festa, que tindrà com a protagonista l’actriu Mònica Pérez (Homo Zapping, Buenafuente, Polònia, La que se avecina, etc…). En acabar el pregó, la mateixa Mònica Pérez i l’actor Jordi Ríos protagonitzaran l’espectacle d’humor “1001 Gags”.

Les activitats continuaran el dissabte 31 de juliol amb una Exhibició de Zumba i el Memorial Agustín Grajero d’Escacs, organitzat pel Club d’Escacs Constantí. Les activitats infantils centraran bona part dels actes del dissabte, amb una Batalla i Festa Pirata a l’escola Mossèn Ramon Bergadà. Un dels plats forts musicals de la Festa Major arribarà amb el concert que oferiran els Tarraco Surfers a la Plaça de les Escoles Velles.

I el diumenge 1 d’agost, dia de Sant Feliu, concentrarà com ja és habitual els actes més solemnes i tradicionals, com el Seguici Popular, el Solemne Ofici en honor a Sant Feliu o les Sardanes que aquest any es faran en format d’audició. Totes aquestes activitats de caire tradicional s’han traslladat per motius de seguretat al Parc de les Escoles Velles.

Tots els actes de la Festa Major d’aquest any s’han hagut d’adaptar a la situació sanitària i a la normativa que marca el PROCICAT. En aquest sentit, totes les activitats es faran a l’aire lliure i amb el compliment de les mesures sanitàries, com aforament limitat amb control d’accés, públic assegut i amb distància social, i ús obligatori de la mascareta.

Back to top