Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” continua durant el mes d’agost

Un cop finalitzada la Festa Major, durant aquest mes d’agost continua el cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” amb diverses activitats culturals durant tot el mes. Per participar de totes aquesta activitats cal fer inscripció prèvia al registre de l’Ajuntament.

El divendres 6 d’agost tindrà lloc una activitat d’observació astronòmica a les 22 hores al Camp de Futbol Municipal La Coma, a càrrec d’Univers Quark, que permetrà gaudir del fantàstic i apassionant món de l’astronomia convertit en un espectacle científic adreçat a tota mena de públic.

Els dies 13 i 20 d’agost es faran sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules “Onward” i “Padre no hay más uno”. Les pel·lícules es podran veure a la Plaça de les Escoles Velles, a les 22 hores.

I el divendres 27 d’agost tindrà lloc un recital d’havaneres amb el grup Olla Barrejada, també a la plaça de els Escoles Velles.

D’altra banda, del 19 al 30 d’agost es podrà veure a la Piscina Municipal l’exposició “Operació d’Aigua” organitzada per Agbar. Aquesta exposició vol conscienciar sobre la situació actual i futura de la disponibiltat de l’aigua, dels usos i abusos que en fem com a societat i de l’impacte que aquests tenen en el medi natural. El dilluns 23 d’agost, a les 19 hores, es farà una visita comentada a aquesta exposició.

Al llarg de tot l’estiu, la Biblioteca Municipal també oferirà les activitats “A l’estiu…fem Biblioteca” que van des de contacontes, activitats i manualitats per escoltar i jugar amb els llibres

Back to top