Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Treballs de manteniment a les escoles de cara a l’inici del curs escolar

Com ja és habitual durant el període de vacances d’estiu, l’Ajuntament de Constantí ha fet diverses tasques de manteniment, adequació i millora a les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà. En total, els treballs han tingut un import de 44.625, 13 €uros.

Amb l’objectiu que les instal·lacions dels centres educatiu es trobin en les millors condicions possibles per afrontar l’inici del nou curs escolar, aquests treballs han consistit principalment en tasques de pintura i adequació dels edificis interiors i les aules de cadascuna de les escoles, així com també dels espais exteriors, murs i columnes.

Els treballs també han comportat la renovació de materials, reparació de lavabos i instal·lació de nous fluorescents. D’altra banda, també s’ha aprofitat per fer treballs de neteja i arranjament dels patis.

Les obres de manteniment també s’han centrat en la inspecció, sanejament i millora de les instal·lacions elèctriques i calderes dels edificis.

El curs 2021-2022 s’iniciarà el pròxim dilluns dia 13 de setembre, amb el manteniment de la majoria de protocols i mesures Covid a les aules dels centres educatius.

Back to top