Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nou curs d’auxiliar de magatzem i operador/ de carretons

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informa de la convocatòria d’un nou curs d’auxiliar de magatzem i operador/a de carretons. El curs consta d’una part de formació teòrica (40 hores), formació pràctica amb carretons elevadors (30 hores) i una part de formació d’habilitats personals (10 hores). La part teòrica es desenvoluparà a l’edifici de la Biblioteca Municipal de Constantí, mentre que la part pràctica es realitzarà al centre de formació Novatècnica de Vilaseca.

Es tracta d’un curs que servirà per capacitar els alumnes en el domini de les tècniques i aptituds que permetin organitzar la recepció, emmagatzematge i expedició de les mercaderies, així com el registre d’aquests moviments. També s’ensenyarà com controlar els estocs, verificar i supervisar el bon ús i funcionament de les instal·lacions del magatzem. A més, el curs inclou la formació per assolir 5 carnet professionals segons normativa UNE 58451: carretó frontal, retràctil, apiladora elèctrica, recogepedidos i transpaleta eléctrica.

El curs, subvencionat per l’Ajuntament de Constantí, té un import de 20 €uros. S’iniciarà el 13 d’octubre i s’allargarà fins el 4 de novembre, de 9 h a 14 h. Les inscripcions es poden realitzar a través del telèfon 977 19 08 21 o el correu oficinadetreball@constanti.cat

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Back to top