Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arrenca la campanya de vacunació de la grip de forma simultània a la dosi de reforç de la Covid-19

Aquest dilluns 25 d’octubre ha arrencat la campanya de vacunació contra la grip. La vacunació de la grip arrenca de forma simultània amb la dosi de reforç de la covid-19. A partir d’avui, es podran aplicar les dues vacunes alhora a aquelles persones que van rebre la segona dosi fa més de sis mesos i que tenen més de 70 anys. A Constantí es vacunarà els dimecres, dijous i divendres al mòdul de suport ubicat al costat del CAP. CAL DEMANAR CITA PRÈVIA

Pel que fa a la campanya específica de la grip, el Departament de Salut disposa aquest any d’1.570.000 dosis de vacunes amb l’objectiu de superar cobertures de vacunació del 75% en persones de més de 60 anys i en el personal sanitari i sociosanitari, així com superar el 60% de cobertura en dones embarassades i en persones amb condicions de risc, d’acord amb els objectius de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i de la Comissió Europea.

Back to top