Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de millora i ampliació del cementiri municipal

Aquesta setmana ha finalitzat la segona fase del projecte d’ampliació de nínxols al cementiri municipal. El projecte ha consistit en la instal·lació de 54 nous nínxols a la zona nord-est del recinte, distribuïts en tres alçades. Amb un cost de 36.336,99€+IVA l’obra ha contemplat la construcció de nínxols amb un sistema industrialitzat de peces de formigó armat.

Les obres d’ampliació es van iniciar el 2017 amb la primera fase a la zona nord. Un cop finalitzada aquesta segona fase, està previst que pròximament es construeixin 33 nous nínxols en l’àmbit Sud-Oest i 66 en l’àmbit Sud. 

Durant  les darrers setmanes també s’han realitzat obres de reparació i reforma de les cobertes en la zona de nínxols més antiga del cementiri municipal. D’aquesta manera s’ha posat fi a les patologies ocasionades pel pas del temps en aquesta part del cementiri municipal. A més, s’ha renovat la façana exterior, que presentava molts problemes d’humitat.

L’horari d’hivern al cementiri municipal de Constantí, fins al 30 de març, és: dimarts i dijous de 15 a 17 hores, i els dissabtes de 9 a 13 hores

Back to top