Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les Aules d’Extensió Universitària per la Gent Gran tornen a Constantí

Després de més d’un any i mig d’aturada de l’activitat a causa de la pandèmia, aquest mes de novembre s’ha posat en marxa una nova edició de les Aules d’Extensió Universitària per la Gent Gran a Constantí, una iniciativa que promou l’àrea social de la URV i que compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola.

De fet, la programació estable i periòdica del curs no s’iniciarà fins al mes de gener de 2022 i comprendrà l’any natural, però durant aquest mes de novembre, com ja havia passat en les edicions anteriors de les aules, es farà un petit tast amb un cicle de conferències que tindrà com a protagonistes a ponents que tenen una vinculació amb Constantí.

La primera sessió s’ha fet aquest dimecres 10 de novembre amb la conferència: “El Tercer Sector de l’economia: teoria i realitat”, a càrrec del sr. Lluís Carreras Roig, del Departament d’Economia de la URV. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny.

La segona sessió de novembre tindrà lloc el dia 17, a els 19 hores. En aquest cas, la conferència porta per títol “25 anys educant i fent poble” i anirà a càrrec de la directora de l’Institut de Constantí, Mercè Grané Ortega. La darrera sessió del mes arribarà el dia 24 amb la xerrada “Conducta agressiva i psicopatia”, a càrrec de Fabià Morales Vives, del Departament de Psicologia de la URV. I el 15 de desembre tindrà lloc la darrera sessió d’aquest any, amb “Del fet al dit: història d’algunes locucions populars”a càrrec del sr. Antonio M. García Español, del Departament de Filologies romàniques de la URV.

Back to top