Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

EL NOSTRE COMERÇ. Consulta Dental Dra. Esperanza Causapé, servei integral i atenció personalitzada per tenir cura de la salut bucodental

La Dra. Esperanza Causapé Fontanet, metgessa estomatòloga, exerceix l’Odontolgia des de fa més de 30 anys a Constantí, concretament al carrer Francolí número 1, 1r 2ª. A la consulta treballa amb la sra. Remedios Cortés, Auxiliar de Clínica i Higienista Dental.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Zaragoza l’any 1982, durant els seus primers anys d’exercici va treballar en la Medicina General (posteriorment homologada com a Metge de Família). Compaginant la feina amb els estudis, va fer l’especialització en Odontoestomatologia a la Universitat de Barcelona. Explica que un cop finalitzada l’especialització “vaig conèixer Constantí a través d’uns coneguts del poble”. En aquest moment va contactar amb el Dr. Garreta, que li va “confirmar la necessitat d’un professional per a l’atenció i la cura de la salut bucodental de la població”. Així, l’any 1986 va obrir la consulta al municipi.

La Dra. Causapé té clar que el seu objectiu com a professional de la medicina ha estat sempre “millorar la salut dels pacients, en aquest cas la salut bucodental, la prevenció i el tractament de les malalties de la cavitat oral que, a la vegada, poden ser l’origen d’altres malalties sistèmiques”. En aquest sentit, explica que aquesta és una “professió purament vocacional i sempre al servei del benestar de les persones” i afegeix que “la nostra filosofia ha estat sempre l’atenció personalitzada al pacient”, així com la prevenció i millora de la salut bucal de la població.

Subratlla que “la formació és una part molt important de la nostra vida com a professionals”. Al llarg dels anys ha realitzat múltiples cursos d’especialització en: implantologia i cirurgia oral, estètica dental, ATM i pròtesis, a més de participar en nombrosos congressos.

El servei que ofereix la consulta de la Dra. Causapé és l’odontologia i medicina oral integrada, amb totes les superespecialitats que existeixen a dia d’avui en aquesta professió. La consulta forma part d’un equip conjuntament amb Clíniques a Barcelona i l’Hospitalet de l’Infant, a més de la de Constantí. Compta com a col·laboradors amb el Dr. Colomer i el Dr. Anadón per a Ortodòncia, cirurgies i rehabilitació oral.

Pel que fa al comerç de proximitat, es mostra confiada en que “hi ha d’haver un bon futur, ja que és bàsic per a la millora socioeconòmica”. I afegeix que creu fermament “en la personalització de la medicina. És absolutament necessària”. Per acabar, afirma que li agradaria que en un futur “es formés a les persones en el coneixement del seu propi cos, aprenent els coneixements bàsics per saber diferenciar entre dolències banals i d’altres que poden implicar una patologia de major importància”. En aquest sentit, creu que “els mitjans de divulgació poden ajudar molt en aquest aspecte”.

Back to top