Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola Municipal de Música obre les seves portes durant la Setmana de la Música

Durant aquesta setmana l’Escola Municipal de música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí està oferint diverses Jornades de Portes Obertes, adreçades a les famílies dels alumnes i al públic en general. L’activitat consisteix en assajos oberts a càrrecs dels diferents conjunts instrumentals de l’escola, que s’estan realitzant a la Llar d’infants municipal.

Aquestes jornades de portes obertes s’emmarquen dintre de la Setmana de la Música que s’està celebrant a Constantí del 20 al 27 de novembre, organitzades per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Escola de Música i l’Associació Amics de la Música de Constantí. El passat cap de setmana va tenir lloc una sessió de Bibliocontes musicals a la Biblioteca Municipal i una sortida al Palau de la Música Catalana, amb un gran èxit de participació.

Les activitats de la Setmana de la música finalitzaran aquest dissabte 27 de novembre amb un concert-vermut al davant de l’Ajuntament, a càrrec del Conjunt Instrumental Juvenil, el Grup de Corda de la Banda, el Grup de Vent de la Banda i el Conjunt d’Adults de l’Escola de Música, juntament amb el Duet Mel i Mató..

Back to top