Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arrenca la campanya “Rasca, rasca Nadal 2021” organitzada per l’Ajuntament i la UBC

Aquest dijous 9 de desembre ha donat el tret de sortida de la campanya de Nadal organitzada per la UBC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí. Amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç local durant aquestes festes de Nadal i després del gran èxit que la iniciativa va tenir l’any passat, aquest any s’ha tornat a posar en marxa un “Rasca, rasca Nadal 2021” amb butlletes que es poden obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers.

Totes les persones que facin les seves compres a aquests establiments podran recollir les seves butlletes i optar a un total de 439 premis que oferiran cadascun dels comerços locals a través d’aquesta promoció, per valor de 4.350 euros.

En total es repartiran 3.300 butlletes en els 22 comerços participants adscrits a la Unió de Botiguers. Els premis seran per valor de 5, 10 i 20  euros i són premis directes, que només es podran bescanviar en el mateix comerç on s’hagi obtingut la butlleta premiada (no en cap altre comerç).

A més, una de les principals novetats d’aquest any és que hi ha 3 premis especials valorats en 100 euros. En aquest cas, sí que es podran bescanviar en qualsevol dels 22 comerços participants.

Les butlletes ja es poden trobar als establiments i la campanya de Nadal s’allargarà fins que s’acabin de repartir totes les butlletes i com a màxim fins el dia 7 de gener.

Aquesta campanya nadalenca dona continuïtat a la campanya d’aquest passat mes d’octubre i novembre, que va tenir una gran acollida entre la població. Des de l’Ajuntament de Constantí i la UBC, a través d’aquests iniciatives conjuntes, es vol sensibilitzar a la ciutadania de la importància de fer confiança i donar suport al comerç local.

Back to top