Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els infants i les famílies de Constantí fan d’exploradors per anar a buscar el tió

Un total de 25  famílies han participat aquest diumenge 12 de desembre de l’activitat Constanti-ó!!, una de les propostes incloses en la programació nadalenca d’aquest any a Constantí. L’activitat repetia després de la gran acollida que va tenir en la seva primera edició de l’any passat, i una vegada més la proposta ha estat un èxit de participació que ha superat totes les expectatives.

Totes les famílies participants es van donar cita al punt de sortida, a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. Des d’allà van iniciar l’aventura d’anar a buscar el tions que es trobaven distribuïts per diversos racons del terme municipal. Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que sols poden ser vistes per gent amb mirada clara.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’una trentena d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Constantí, que han fet d’exploradors i de guies als 25 grups familiars participants per tal de trobar els respectius tions, que ara ja descansen a cadascuna de les cases on passaran aquestes festes.

Back to top