Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lectures solidàries i música en directe per col•laborar amb la Marató de TV3

Constantí tornarà a col·laborar un any més amb la Marató de TV3 que se celebrarà aquest diumenge 19 de desembre i que aquest any estarà dedicada a la salut mental. Són diverses les iniciatives solidàries que s’han fet i es faran al llarg d’aquests pròxims dies en col·laboració amb la Marató, com la botigueta solidària “Retalls” de productes de decoració, costura i manualitats o el “Fotomatón solidari” a càrrec de Fotomarbis Studio.

Aquest any, a més, es recuperen dues de les activitats ja tradicionals amb municipi, que l’any passat no es van poder realitzar a causa de la pandèmia. Aquest dijous 16 de desembre tindrà lloc a la Biblioteca Municipal l’activitat “Lectures Solidàries”. Durant tot el dia, totes aquelles persones que ho desitgin podran passar per la Biblioteca i dedicar uns minuts a la lectura. L’Ajuntament de Constantí aportarà 1€ per cada lector/a i d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa.

L’acte principal arribarà el diumenge 19 de desembre a les cinc de la tarda amb la XII Marató Musical al Pavelló Poliesportiu, organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. Comptarà enguany amb la participació de totes les formacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música: el Grup de Sensibilització, els Conjunts Instrumentals de Nivell Elemental, el Conjunt de Formació Juvenil, el Conjunt Instrumental Juvenil, el Conjunt Instrumental d’Adults, el Grup de Corda de la Banda i el Grup de Vent de la Banda. A més, també hi haurà les actuacions de la Coral Aprodisca i del músic de blues, Tony Sanahuja. A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col·laboren el Forn de la Fleca Flaqué i la Pizzeria La Raval.

Dintre d’aquesta Marató Musical també s’inclouran el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí el dissabte 18 de desembre a les 18 hores, i l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica, el mateix diumenge 19 de desembre a les 11.30 hores.

Totes les aportacions econòmiques que es facin durant aquests actes es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

Back to top