Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els Reis Mags tornen a portar il·lusió i màgia als infants amb el Campament Reial

L’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ha posat el punt final a les festes de Nadal a Constantí. Enguany, a causa de la situació sanitària per la pandèmia, tampoc s’ha pogut celebrar la tradicional cavalcada pels carrers del poble. Tot i això, els Reis Mags van tornar a portar la il·lusió i la màgia als nens i nenes de Constantí amb la instal·lació d’un Campament Reial els dies 4 i 5 de gener al Pavelló Poliesportiu municipal. 

La programació de Nadal a Constantí arrencava el passat 3 de desembre amb la tradicional encesa de llums a la plaça de les Escoles Velles. S’han celebrar actes tradicionals com el recital de poesia de Nadal de l’Associació Literària de Constantí, l’activitat d’anar a buscar el tió en família, la cantada d’una nadala conjunta amb prop de 700 infants dels centres educatius del municipi, els tradicionals festivals de Nadal o la plantada del pessebre al Pont de les Caixes.  

Ara bé, la situació sanitària per la pandèmia ha obligat a cancel·lar algunes de les activitats previstes com el sopar i festa de cap d’any, la representació dels pastorets i la calvalcada dels Reis Mags. D’altra banda, el Parc de Nadal que s’havia de fer al Pavelló Poliesportiu els dies 27, 28 i 29 de desembre es va reduir a només un dia i es va traslladar a l’aire lliure, a la Plaça de les Escoles Velles.

Back to top