Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de construcció d’una pista multiesportiva i un skatepark

La setmana passada van finalitzar els treballs de construcció d’un skatepark i, al costat, una pista multiesportiva entre l’Avinguda Andorra i el carrer Mn. Ramon Bergadà. Aquest projecte ha permès crear un espai lliure, de zona verda, de caràcter esportiu i que complementarà l’oferta lúdica actual per als joves del municipi.

A més de la instal·lació de la pista multiesportiva i els mòduls d’skate, s’han instal·lat elements de mobiliari urbà com bancs i papereres. El pressupost d’aquesta actuació ha estat de 104.190,03 euros amb un termini d’execució d’uns 2 mesos i mig.

Aquesta actuació s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024. Cal recordar que aquest projecte va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius convocats per l’Ajuntament de Constantí l’any 2019.

Back to top