Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal premia l’activitat lectora dels seus usuaris

En el marc de la celebració de la Festa Major d’hivern, la Biblioteca Municipal de Constantí va fer entrega aquest passat dissabte 22 de gener dels Premis als Superlectors, un gest de reconeixement a l’activitat lectora dels usuaris més actius de l’últim any. Com ja és habitual s’han concedit dos premis per la categoria infantil, dos per la juvenil i dos més per la d’adults.

Els lectors guardonats en aquesta edició han estat:

 • SuperLectors Infantils:
  • 1r premi, Lluc Badia.
  • 2n premi, Amal Benkhtiti
 • SuperLectors Juvenils,
  • 1r premi, Santiago Romero Gándola.
  • 2n premi, Maissa Azaoum.
 • SuperLectors Adults:
  • 1r premi, Susana Pérez Casado.
  • 2n premi, Anna Ràfols Sánchez.

Coincidint amb l’entrega dels premis als Superlectors, es va inaugurara l’exposició “Un Club de Lectura” de Pilar Díaz, inspirada en els 15 anys d’història del Club de Lectura de Constantí. Es tracta d’un projecte de l’artista local i integrant del Club de Lectura des dels seus inicis, Pilar Díaz González.

Back to top