Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una exposició fotogràfica commemora els 25 anys de l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí ha celebrat durant l’any 2021 el seu 25è aniversari. El passat 20 de gener, festivitat de Sant Sebastià i dintre dels actes de la programació de la Festa Major d’Hivern, va ser inaugurada l’exposició fotogràfica sobre aquests 25 anys de l’Institut a la Plaça de les Escoles Velles.

Aquesta exposició, que es podrà veure fins el mes d’abril, permet reviure a través d’un recull d’imatges i fotografies la trajectòria d’aquests 25 anys de vida del centre. Amb motiu d’aquest 25è aniversari, l’Ajuntament de Constantí va fer entrega del Diploma de Plata pels 25 anys d’activitat a l’Institut de Constantí durant l’acte del Pregó de la Festa Major d’Hivern celebrat el passat 19 de gener.

L’Institut de Constantí va néixer l’any 1996, arran de la implantació de la nova ordenació del sistema educatiu que establia la LOGSE, de l’any 1990. Tot i que l’edifici que ocupa actualment no es va inaugurar fins a finals de l’any 2000, en els seus primers anys els ensenyaments de secundària es van impartir en mòduls prefabricats provisionals ubicats entre les escoles Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles.

La presència de l’Institut a Constantí ha donat un valor afegit des del punt de vista cultural i educatiu que altres municipis amb el mateix nombre d’habitants no tenen, i també ha dona resposta a les necessitats de les famílies i els nois i noies que volen seguir desenvolupant els seus estudis al municipi.

El lema escollit per a la celebració d’aquest 25è aniversari per l’Institut: “25 anys educant i fent poble”, és un clar reflex del sentiment d’estima i integració de la comunitat educativa cap al municipi.

Back to top