Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es renova la maquinària del Gimnàs del Pavelló Poliesportiu

Amb l’objectiu de seguir renovant i millorant les instal·lacions i equipaments esportius del municipi, l’Ajuntament de Constantí ha iniciat un procés de renovació de la maquinària del Gimnàs del Pavelló Poliesportiu. Durant les darreres setmanes s’han instal·lat tres noves màquines cardiovasculars d’última generació i, properament, hi ha previst d’adquirir-ne de noves, que permetran la substitució de la maquinària i el material que ha anat quedant més obsolet a la instal·lació.

Cal recordar que durant l’any 2019 es va procedir a l’ampliació i millora del Gimnàs del Pavelló Poliesportiu, per tal d’oferir amb total garantia la realització d’activitat física tant a nivell cardiovascular com a nivell de tonificació. Com a precaució per a la prevenció del Covid-19,  s’ha habilitat la zona del passadís per tal de poder oferir més espai interpersonal i garantir la ventilació recomanada pel Document aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc en data 28 d’octubre de 2020

D’altra banda, des del passat 1 de febrer el Pavelló Poliesportiu ha iniciat el nou horari d’activitats dirigides. Com a novetat, destaca que cada dia de dilluns a dijous hi ha sessions d’activitat i condicionament físic per a la gent gran a les 10.30 h. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a recepció. Pel que fa a la resta de sessions, a les 9.15 h, s’han programat classes de pilates , cycling, GAC, cardio/tono i streching  Per la tarda, hi haurà classes a les 18h i a les 19h de ioga, cycling , pilates , cardio/tono, G.A.C, tono i abdominals . La durada de les classes és de 50 minuts i les classes de cycling tenen un aforament limitat.

El gimnàs disposa d’una zona d’aigües, amb un jacuzzi, dues saunes i un bany de vapor.

Back to top