Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recupera la celebració del Carnaval

Després de la suspensió de l’edició de l’any passat a causa de la pandèmia, Constantí recupera aquest any la celebració del Carnaval. Els actes es concentraran en un únic dia, el dissabte 5 de març i arrencaran amb la tradicional Rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi.

La rua s’iniciarà a les 18.00 hores des de la Plaça de la Pau i després de fer un recorregut pels carrers del poble arribarà fins al Pàrquing de les piscines municipals, un espai a l’aire lliure on aquest any continuarà tota la gresca i la disbauxa de la celebració. A les 20 hores s’iniciarà un sopar de motxilla que estarà amenitzat per l’espectacle musical “Menéalo Tour Bus”.

Els actes de Carnaval finalitzaran la mateixa nit de dissabte amb la tradicional cremada del Ninot i seguidament es farà entrega dels Premis a les millors comparses, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros respectivament, les tres millors comparses participants a la Rua.

Les inscripcions per participar com a comparsa s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, fins el dia 25 de febrer. Per participar del sopar de motxilla també cal inscripció prèvia a l’OAC de l’Ajuntament fins exhaurir aforament.

Back to top