Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Setmana de portes obertes a les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà

Les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà ofereixen aquesta primera setmana de març les habituals jornades de portes obertes. L’objectiu d’aquestes jornades és permetre a les famílies dels futurs alumnes conèixer les instal·lacions, el personal i el projecte educatiu de cadascun dels centres abans de l’inici de la preinscripció del proper curs escolar 2022-2023. Aquest any es recupera la presencialitat d’aquestes jornades de portes obertes, sempre demanant cita prèvia.

A l’escola Centcelles, les jornades de portes obertes es fan de l’1 al 4 de març destinades a les noves famílies. Per tal de realitzar la visita al centre cal concertar cita prèvia a través del telèfon 977 52 05 04 o del correu electrònic e3005893@xtec.cat . Aquest any s’ha pogut recuperar també la visita al centre dels alumnes de P-2 de la Llar d’Infants municipal.

A l’escola Mossèn Ramon Bergadà, les jornades de portes obertes es concentraran en 2 dies, el 2 i el 3 de març. Aquestes sessions es faran en dues franges horàries: de 17.15 h. a 17.45 h, i de 17.45 h a 18.1 5 h. Cal demanar cita prèvia a través de la pàgina web del centre, on també es podrà trobar tota la informació relativa a l’escola i el seu projecte educatiu.

El període de preinscripció per al pròxim curs escolar 2022-2023 es realitzarà entre els dies 7 i 21 de març. Es podrà fer de forma telemàtica , realitzant la sol·licitud a través de la pàgina de preinscripció i adjuntant la documentació. La  preinscripció també es podrà fer de forma presencial, demanant cita prèvia. El període de matriculació es farà del 20 al 27 de juny.

L’Ajuntament de Constantí,  a través de la seva regidoria d’Ensenyament, col·labora des de fa uns anys amb les escoles i l’Institut per donar la màxima difusió a aquestes jornades de portes obertes i per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi. Amb el lema “Junts, Fem poble. Fem Escola” des de fa uns dies s’han distribuït cartells i banderoles d’aquesta campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals.

Back to top