Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza un dinar de reconeixement al col•lectiu de dones del municipi

Aquest diumenge 13 de març s’ha celebrat un dinar de reconeixement i homenatge adreçat a tot el col·lectiu de dones de Constantí. Amb aquest acte s’ha posat el punt i final a la Setmana de la Dona, amb una de les principals activitats d’aquesta programació que no es va poder celebrar l’any passat a conseqüència de la pandèmia. Aquest any, l’Ajuntament de Constantí ha pogut recuperar aquest Dinar de la Dona, que s’ha fet al Pavelló Poliesportiu municipal, i que ha comptat amb la presència de prop d’un centenar de dones del municipi

Totes les assistents a l’acte van rebre un detall d’agraïment, i a més, el consistori va oferir un reconeixement especial a les dones constantinenques que aquest any 2022 celebren el seu 80è aniversari. Un cop acabat el dinar, per finalitzar la jornada festiva va tenir lloc una actuació musical.

Del 8 al 13 de març s’ha celebrat a Constantí la Setmana de la dona, amb tot un seguit d’activitats adreçades principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones. A més del dinar de dones, aquest diumenge s’ha celebrat una Masterclass de Zumba  a la Plaça de les Escoles Velles., que ha comptat amb una gran participació.

Back to top