Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza la campanya de recollida de material d’ajuda humanitària per a Ucraïna

L’Ajuntament de Constantí ha finalitzat aquest dijous 17 de març la campanya de recollida de material humanitari per a Ucraïna que es va iniciar la setmana passada, amb la col·laboració de Transpais S.A. Durant tots aquests dies s’han pogut recollir 65 caixes plenes de material: 43 caixes de roba, 10 caixes de menjar, 4 caixes de material d’higiene personal, 2 caixes de material sanitari, 2 caixes de medicaments, 2 caixes de compreses, 1 caixa de tovalloletes i 1 caixa de bolquers. El material ha estat recollit a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, el personal de la qual s’ha encarregat de classificar-lo i empaquetar-lo en les respectives caixes.

Des del consistori s’ha volgut agrair la implicació ciutadana i la gran solidaritat que la població ha demostrat en aquesta campanya d’ajuda humanitària amb el poble ucraïnès.

Una vegada recollit tot el material, la Brigada Municipal l’ha fet arribar a la seu de Transpais, S.A al Polígon Industrial de la Selva del Camp, des d’on sortirà un camió carregat amb tot el material. L’enviament es farà arribar a través de la Creu Roja de Polònia i de la delegació de l’empresa del Grup Transpais S.A a Lublin (Polònia).

Back to top