Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recupera la representació de “La Passió de Crist” pels carrers del poble

Constantí recupera aquest any la totalitat dels actes que conformen la programació de Setmana Santa, després de dos anys en què la majoria d’aquestes activitats es van haver de suspendre o replantejar a conseqüència de la pandèmia. Una de les activitats que es recupera aquest any és la representació de “La Passió de Crist” pels carrers del poble, a càrrec de “Les Forques Teatre” l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí. Serà el dissabte 16 d’abril, en una única representació, a partir de les 19 hores.

Aquest dijous, 7 d’abril, s’ha fet a la Pista d’Estiu l’acte de presentació de “La Passió de Crist”, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, el president i vicepresident de l’Associació d’Amics del Teatre, Marc Cardó i Jordi Plana, una de les actrius del repartiment, Judit Sabaté, el rector de la Parròquia de Sant Feliu Màrtir, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny.

Des de fa uns mesos, prop d’una setantena de persones de Constantí treballen per donar forma a aquest projecte, des del punt de vista artístic, decorats i vestuari. La Passió d’aquest any afegirà 2 escenes noves a les 6 que ja es van poder veure a l’estrena de l’any 2019. En aquestes noves escenes, de contingut molt emotiu, els infants tindran un gran protagonisme.

Les escenes transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic del poble, entre els quals la Pista d’Estiu, un escenari emblemàtic que es va recuperar precisament ara fa tres anys per recrear algunes de les escenes de la Passió.

El repartiment estarà format per una seixantena d’actors i actrius, i es complementarà amb la presència dels Armats de Constantí i una representació del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí.

Back to top