Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es manté el servei de menjador escolar durant les vacances de Setmana Santa

Durant el període de vacances de Setmana Santa, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador escolar tal i com ja ha fet durant els anys anteriors en tots els períodes de vacances escolars. El consistori continua plantejant com una de les actuacions prioritàries durant els períodes de vacances escolars la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants.

Amb prop d’una trentena d’alumnes inscrits, aquest servei de suport alimentari es  desenvoluparà un any més a l’espai habitual del menjador escolar al col·legi Centcelles. Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars.

En els pressupostos d’aquest any, l’Ajuntament de Constantí ha mantingut la partida pressupostària destinada a beques menjador de 130.000 euros. Durant aquests períodes de vacances escolars el 100 % d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

Back to top