Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arrenca la campanya de primavera als comerços locals que sortejarà 500 euros en premis

Ja està en marxa a Constantí la nova campanya de primavera que organitzen la Unió de Botiguers i l’Ajuntament amb l’objectiu de promocionar el comerç local. Des d’avui i fins el 30 d’abril, les compres que es realitzin als comerços adherits a la Unió de Botiguers podran obtenir premi. Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’omplirà una butlleta que donarà opció a participar en el sorteig de diferents vals de compra a bescanviar en alguns dels comerços amb imports que oscil·laran entre 30 €, 20 € i 10 €. Només es podrà omplir fins a un màxim de 10 butlletes per persona i botiga. En total es repartiran 500 euros en premis.

La promoció consistirà en 2 sortejos d’un val de 30 euros, 6 sortejos d’un val de 20 euros, i 32 sortejos d’un val de 10 euros. El sorteig tindrà lloc a l’Ajuntament de Constantí el dia 2 de maig a les 20:30 h. El lloc de recollida dels vals de regal serà la botiga “El Raconet de la Pina”, a partir del 3 de maig.

Els vals de compra tindran validesa només durant el mes de maig del 2022 i seran vàlids exclusivament en les botigues adherides a la Unió de Botiguers de Constantí.

Aquesta campanya de primavera dona continuïtat a la que ja es va dur a terme durant la passada tardor i s’emmarca en les accions conjuntes que impulsen l’Ajuntament i la UBC amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat.

Back to top