Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta un llibre digital amb les millors aportacions del Sant Jordi de l’any passat

Aquest dilluns 25 d’abril s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí el llibre digital “Recull Literari”, amb les aportacions que es van fer durant la diada de Sant Jordi de l’any passat per part dels alumnes de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà i l’ Institut de Constantí, a més de diverses persones a títol particular. L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, i els components de l’Associació Literària, Xavier Reinoso i Fernanda Muñoz.

Aquesta iniciativa va sorgir de l’Associació Literària, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i va comptar amb un gran èxit de participació. Tots els participants podien dipositar poemes, petits relats, frases breus o textos en una urna que es trobava a l’estand de l’Associació Literària el Sant Jordi de l’any 2021. En total, es van arribar a recollir 336 escrits.

Des de l’Ajuntament de Constantí, que s’ha encarregat de l’edició d’aquest primer llibre digital que publica el consistori, s’ha volgut fer un agraïment i homenatge a totes les persones que des dels múltiples vessants de la cultura “ens han alegrat la vida enmig de les dificultats per les què hem travessat darrerament”. A més, s’ha fet una crida perquè aquest recull literari sigui un estímul per a emprendre nous reptes creatius.

Podeu llegir el llibre digital “Recull Literari” a:

Back to top