Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’estrena l’obra de teatre sobre el trasllat del Braç de Santa Tecla

El passat divendres 13 de maig va tenir lloc l’estrena de l’obra de teatre sobre el trasllat del Braç de Santa Tecla. La plaça i les escales de l’Església es van omplir amb centenars d’espectador que van assistir a la representació de l’obra escrita per Ferran Marín i interpretada pel grup Les Forques Teatre, amb una seixantena d’actors en escena i la direcció de Marc Cardó.

L’obra recrea els preparatius de la imponent processó que va viure el poble quan al 1321, encapçalada per les màximes autoritats polítiques i religioses del moment, d’entre les quals el rei Jaume II, va portar en comitiva cerimonial la reliquia del Braç de Santa Tecla des de Constantí fins a la Catedral de Tarragona.

La posada en escena, força imaginativa i àgil; les bones interpretacions del quadre d’actors i el rigor del text, per bé que amb algunes lllicències narratives per ficcionar els detalls que nos es coneixien a causa de la falta de documentació històrica, van permetre gaudir d’un bon espectacle teatral que, sens dubte, deixà un bon record entre els assistents.

Back to top