Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Festa de les Ampa omple de jocs i activitats de lleure familiar la Plaça de les Escoles Velles

La Plaça de les Escoles Velles s’ha tornat a  omplir aquest dissabte 21 de maig d’activitats d’oci i lleure familiar en una nova jornada festiva organitzada per les AMPA (Associació de Mares i Pares d’alumnes) i AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de les escoles Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí. Al llarg de la tarda-nit, els infants i les seves famílies van poder gaudir d’un espectacle de màgia, un Taller de Balls tradicionals i una exhibició a càrrec dels Diablons de la Dragonina de l’Associació amics de la Colla C.O.C.A. Després es va fer un sopar de motxilla i la jornada va finalitzar amb una Gimcana nocturna pels carrers de Constantí

Dins el cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, aquest any s’ha recuperat aquesta celebració que promouen les associacions de familiars d’alumnes dels centres educatius del municipi amb l’objectiu de promoure les activitats d’oci i lleure i un punt de trobada i de convivència a poques setmanes de la finalització del curs escolar.

Back to top