Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 200 persones i una vintena de colles participen del III Concurs de Paelles

La tercera edició del Concurs de Paelles a Constantí ha comptat amb la participació d’un total de 18 colles i més de 200 persones. La cita gastronòmica, organitzada per la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ha fet aquest diumenge 22 de maig al Parc de l’Almatella, i s’ha tornat a caracteritzar per la gran participació i un ambient festiu i distès.

El Jurat d’aquest III Concurs de Paelles, format per integrants de la Unió de Botiguers, va entregar tres premis: la colla “Los Sierra” va rebre el premi a la paella més gustosa; la colla “Les papallones” va obtenir el premi a la millor presentació; i finalment, la colla “La vil·la del Pingüí” es va emportar el premi a la millor valoració (puntuació total).

Els criteris que van guiar el veredicte del Jurat es basaven en el punt de cocció de l’arròs, el sabor, la simetria dels ingredients, el punt de socarrat i la presentació.

Les tres colles guanyadors van ser obsequiades amb un val de 75€ cadascuna a gastar en algun dels establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí, que podran passar a recollir a partir de l’1 de juny a l’establiment “El Raconet de la Pina”.

Back to top