Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí promou activitats de conscienciació i sensibilització amb el Medi Ambient

Durant tot el mes de juny l’Ajuntament de Constantí organitza diverses activitats de sensibilització amb el Medi Ambient. El 5 de juny se celebra el Dia internacional del Medi Ambient i al voltant d’aquesta data l’Ajuntament realitzarà diferents activitats d’educació ambiental destinades a conscienciar i sensibilitzar la ciutadania de la importància de respectar i preservar el medi ambient. Les activitats aniran des de tallers, sessions de contes, projecció d’un documental, activitats infantils i una exposició.

Els actes començaven el passat diumenge 29 de maig amb una Bicicletada Popular pel terme municipal. D’altra banda, durant tota la setmana del 30 de maig al 3 de juny, els alumnes de les escoles municipals estan realitzant itineraris de neteja al voltant del riu Francolí.

El dimecres 1 de juny, a les 18 hores, es projectarà a la Biblioteca Municipal el Documental “50 º C. El planeta en temps d’emergència climàtica” que pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven. Seguidament tindrà lloc un videofòrum dinamitzat per Natalia Riera, de l’Associació Entrepobles. Les activitats continuaran el dijous 2 de juny a la Biblioteca amb una sessió de Bibliocontes “La revolta climàtica a través dels contes”, a càrrec de Vivim del Cuentu. Es tracta d’una activitat de contes sobre el canvi climàtic i la preservació del medi ambient, per a infants a partir dels 6 anys.

El dijous 9 de juny tindrà lloc, també a la Biblioteca, el Taller “Sóc activista” a càrrec de la booktuber Mixa, una activitat adreçada als alumnes de 1r de Batxillerat.

El divendres 17 de juny continuaran les activitats amb una jornada festiva i de sensibilització amb el Medi Ambient, a la Plaça de les Escoles. Durant tota la tarda hi haurà inflables, tallers relacionats amb el Medi ambient i coca i xocolata per a tots els assistents.

Per acabar, el dilluns 20 de juny tindrà lloc a la Biblioteca Municipal el Taller: Saps de què està fet el teu mòbil?, que també és el títol de l’exposició itinerant que es podrà veure del 10 al 30 de juny a la mateixa Biblioteca. Totes les activitats que Es es faran a la Biblioteca formen part del programa “Biblioteques Sense Fronteres, compromeses amb un món més just”, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya. 

Back to top