Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sessió de cloenda del programa d’activitat física per a gent gran

Aquest dimecres 1 de juny s’ha realitzat al Pavelló Poliesportiu de Constantí la sessió de cloenda del programa d’activitat física i esportiva adreçada a la gent gran. Coincidint amb aquesta última sessió, s’ha fet un acte festiu de comiat del curs, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i la regidora de l’àrea de Gent Gran, Virginia Bautista.

Amb l’objectiu de satisfer i millorar el benestar de la població, l’Ajuntament de Constantí, a través de les àrees d’Esports i Gent Gran, iniciava el passat mes d’octubre el projecte per a la millora de la salut de les persones grans, a través de l’activitat física. A més, també permet millorar aspectes com la memòria, la psicomotricitat, la lateralitat, l’equilibri i afavorir la socialització de les persones grans, amb tots els beneficis que això comporta.

Es tracta de sessions d’activitat física i esportiva adaptada per a tots aquells ciutadans i ciutadanes a partir dels 60 anys amb exercicis físics lleugers orientats a millorar l’elasticitat, l’equilibri, enfortir la musculatura i treballar les articulacions

Un any més, el projecte ha tingut una gran acollida i participació amb més de vuitanta persones inscrites, que han consisitit en sessions grupals de 45 minuts coordinades per la técnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí.

Back to top