Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Piscina Municipal obre portes del 17 de juny a l’11 de setembre

El proper divendres 17 de juny s’iniciarà la temporada d’estiu a la Piscina Municipal de Constantí.  Fins el dia 11 de setembre, la piscina estarà oberta cada dia de dilluns a diumenge de 12 a 20 hores (a excepció dels dies 20, 21 i 22 de juny en què la piscina romandrà tancada).

Per tal d’accedir a la piscina es pot adquirir el passi per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran (majors de 65 anys), infantils o el passi de temporada familiar; o bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Els menors de 5 anys tindran accés gratuït. Les entrades d’1 dia, 1 setmana i l’abonament de 10 dies es poden adquirir a la recepció de la piscina. Pel que fa a la documentació per sol·licitar el passi de temporada s’ha d’entregar al Pavelló Poliesportiu municipal. La data límit per tramitar els passis és el 28 de juliol.

Per altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació:  del 4 al 29 de juliol, i de l’1 al 26 d’agost. Els cursos que es podran realitzar aquest any són d’iniciació ( si saps flotar i vols començar a nedar); de perfeccionament;  de familiarització (per a qui no sàpiga nedar ni flotar a l’aigua), i cursos d’Aqua-Gym. A més, s’ofereix la possibilitat de fer els cursos per quinzenes (17,50 euros) o bé durant el mes sencer (35 euros).

Podeu consultar i descarregar tota la documentació a:https://web.constanti.cat/directory/poliesportiu/

Back to top