Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’instal·len noves màquines al Gimnàs del Pavelló

Amb l’objectiu de seguir renovant i millorant les instal·lacions i equipaments esportius del municipi, l’Ajuntament de Constantí ha iniciat un procés de renovació de la maquinària del Gimnàs del Pavelló Poliesportiu.

Després de la instal·lació el passat hivern de tres noves màquines cardiovasculars d’última generació, el procés de renovació ha continuat amb l’adquisició de nous aparells i maquinària de musculació.

Concretament, en les darreres setmanes s’han instal·lat: un press vertical de pit i tríceps, una màquina per a deltoides d’elevació lateral, una màquina dual de cames per treballar quadriceps i isquiotibials, una màquina dual d’abductors i adductors, una premsa de cames, una de glutis, una de curl femoral amb càrrega de discs, una de bessons i un banc d’abdominals.

D’aquesta manera continuen les millores en les instal·lacions esportives municipals amb l’adquisició de nova maquinària per substituir els aparells i el material que ha anat quedant més obsolet a la instal·lació. Cal recordar que durant l’any 2019 es va procedir a l’ampliació i millora del Gimnàs del Pavelló Poliesportiu, per tal d’oferir amb total garantia la realització d’activitat física tant a nivell cardiovascular com a nivell de tonificació.

Back to top